Ingyenes tippek használata a fogadáshoz

Még a leggyakorlottabb sportfogadók esetén is felmerül sokszor az a kérdés, hogy érdemes-e a saját maga által felépített tippeket összehasonlítani mások tippjeivel. Ez pedig sarkalatosan igaz például a kezdőbb fogadók esetén, akik sokszor hihetetlenkedve nézik a nagy nyereményt bezsebelő tippelőket. Vannak természetesen olyan oldalak, ahol pénzért vásárolhatunk segítséget vagy éppen tippeket az előttünk álló forduló meccseire valamilyen sportágban, de nagyon sok ma már az ingyenes tippadó oldal is. Természetesen amikor ingyen tippek után kutatunk az interneten akkor nagyon kell vigyáznunk, hiszen számtalan olyan oldal és tippadó van, aki rosszabbul tippel, mint mi saját magunk tennénk.

Rendkívül fontos tehát, hogy ha ingyen tippeket keresünk és találunk, akkor azokat a megfelelő módon használjuk fel és ellenőrizzük azt is, hogy az a tippadó, akinek a tippjét éppen nézzük vagy felhasználni szándékozunk, mennyire jó. És hát figyelnünk kell arra is, hogy tényleg értékkel bíró tippeket találjunk, hiszen szimplán az ingyen tippek kulcsszóra keresve belefuthatunk nagyon rossz ajánlatokba.

Tanácsok a jó ingyenes tippeket biztosító oldalak megtalálásához

Penz Gyoz
  • Mielőtt rámondjuk bármelyik oldalra is, hogy az adott oldal a tökéletes választás nekünk, érdemes előzetesen elolvasni néhány véleményt és megnézni, hogy az oldal vagy az oldal tippadói által adott tippek hány százalékban jönnek be. Ha pedig szimplán nem találunk elég információt a tippelők teljesítményéről, akkor az az oldal valószínűleg nem nekünk való.
  • Bármennyire is ígéretes egy adott oldal az ingyenes tippek szempontjából, mindig futtassuk át az adott tippet a saját megérzéseinken és kalkulációinkon. Az, hogy valaki tippeket ad egész jó sikerrátával, nem jelenti azt, hogy nem hibázhat. A valaha volt legjobb sportfogadók is 50-60% körüli sikerrátával működtek csak, tehát simán bejöhet az általunk csak érzett eredmény is.
  • Mindenképpen próbáljunk ki több oldalt és több tippadót is. A végén pedig majd úgyis a számok és az eredmény fogja eldönteni, hogy melyik a legjobb azok közül, akiket kiválasztottunk.
  • Amikor ingyenes tippeket adó oldalakat keresünk és használunk, érdemes a szorzókat is több bukmékernél megversenyeztetni, hiszen egy-egy fogadóiroda szorzói között komoly különbségek lehetnek, például hosszútávú fogadások vagy rangadók vonatkozásában.

Néhány ingyenes tippeket kínáló oldal a magyar fogadóknak

Annak ellenére, hogy a magyar fogadók valószínűleg magyar tippadó oldalakat keresnek, a sportfogadás világában nagyon minimális angoltudással is felhasználhatóak az angol nyelvű oldalak, hiszen a szorzók, a kimenetel vagy éppen a csapatok neve szinte mindig nemzetközi, tehát bárki számára érthető. A Google keresések és látogatottság szempontjából népszerűnek számító tippadó oldalak a következők például:

  1. Freesupertips – ez az oldal az, amelynél minden európai topligát megtalálunk a kínálatban, minden kiválasztott meccsre komoly elemzéseket és piaclehetőségeket is kapunk. Folyamatosak a frissítések is, szóval itt biztosan találhatunk jó tippeket egy holnapi meccsre.
  2. FootyAccumulators – ez az oldal több százezres követői táborral rendelkezik és a világ szinte minden labdarúgó mérkőzését monitorozva rakja össze a legjobb kombinációs szelvényeket a fogadók számára
  3. OLGB.com – szakértői tippek tömegét találhatjuk meg ezen az oldalon, de nem csak labdarúgás, hanem 20-nál is több egyéb sport vonatkozásában. Ráadásul folyamatosan frissítenek egy listát a legjobb tippelőkről, szóval könnyen tudunk választani a következő fogadásunkhoz.
  4. Oddschecker – kissé nehezebben átlátható, ám nagyon alapos oldal, ahol több mint egy évtizede találhatjuk meg szinte minden labdarúgó bajnokság és mérkőzés legjobb tippjeit. Itt is sok tízezres látogatottságról beszélünk, de nagyon nem kell tudunk angolul, hogy a kezdőoldal közepén megtaláljuk a minket érdeklő legjobb tippeket értékelésekkel és véleményekkel.