„Nagyon jól érzem magam Szepetneken, erős csapatunk van!”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa László Roland a Szepetnek SE labdarúgója lett.
 
 

„Nagyon jól érzem magam Szepetneken, erős csapatunk van!”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa László Roland a Szepetnek SE labdarúgója lett.
 
 
 
 
 

„Nagyon jól érzem magam Szepetneken, erős csapatunk van!”

Olvasóink szavazatai alapján 2016/2017-es szezon legjobb megyei I-es játékosa László Roland a Szepetnek SE labdarúgója lett.

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

Gratulálunk mivel megnyerted a Zalaifoci.hu által szervezett, „Ki volt a 2016/2017-es szezon legjobb megye I-es játékosa?” címet.
Hogyan értékeled az egész éves teljesítményed?

- Az egész éves teljesítményem elég változatos volt. Az őszöm jobban sikerült, mint a tavaszom. Téli felkészülés előtt volt egy sérülésem, ami végi kísért a tavasz során, mert nem teljesen jött helyre a sérülésem. 10 gólt lőttem lehetett volna jobb is az évem.

A Szepetnek helyezésével elégedett vagy, esetleg van hiányérzeted?

- Nem mondhatom, hogy teljesen elégedett lehetnék, a kitűzött cél elértük, mint helyezésben, mint pontszámban, de ha az egész évet nézzük elég sok pontot kiengedtünk a kezünkből, amivel két három helyezést javíthattunk volna, akár még a dobogót is el lehetett volna csípni.

Melyik gólodra emlékszel vissza legszívesebben?

- Az őszi meccsükön, Gellénházán, ami elég szerencsés gól volt. Félpályán kaptam a labdát a társamat akartam elindítani, hát ez nem sikerült, de a labda a kapu irányába vette az irányt, a kapus kint állt kb. 12-13 méterre a kaputól, a labda lepattant előtte, kicsit megcsúszott a füvön és így átpattant a kapuson. Szerencsés, de fontos gól volt.

Mi volt a legszebb és legfájóbb emléked a szezon során?

- A legszebb talán az a csesztregi meccs volt idegenben, ahol az én gólommal tudtunk idegenben nyerni.

- Legfájóbb emlékből sajnos több is volt, de talán a pókaszepetki idegenbeli meccs volt, amikor 1-0-ra vezettünk félidőben, ami lehetett volna 4-5 is, második félidőben pedig két bedobásból kaptunk két gólt és rengeteg helyzetet hagytunk ki, így kikaptunk 2-1-re. Ez elég fájó volt.

Voltak már megkeresések más csapatoktól, esetleg tervezel csapatott váltani a nyáron?

- Volt megkeresés, de nagyon jól érzem magam Szepetneken, erős csapatunk van mondhatom, azt hogy minden támogatást megkapunk, úgy gondolom nagyon ritka az olyan összetartó csapat mint a mi.

Gondolom, most jön a jól megérdemelt pihenés, tervezel nyaralást?

- Igen bár sok pihenésre nem lesz idő, hiszen a felkészülés nem sokára kezdődik, de a barátnőmmel tervezünk egyhetes külföldi utat, reméljük össze fog jönni.

- Köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam pár sort a szezonról, a csapatról és persze magamról. Mindenkinek jó pihenést majd jó felkészülést a következő szezonra. Srácok „Zalaifoci” remélem ti pedig eléritek céljaitokat és olvashatunk titeket a következő szezonban is. Köszönöm még egyszer. Hajrá Szepi!!!

2016/2017-es szezon legjobb játékosa olvasóink szavazatai alapján: László Roland (Szepetnek SE)

Összesített eredmény:

15 pont: László Roland (Szepetnek SE)
14 pont: Pergel Dávid (Teskánd)
10 pont: Völgyi Márk (Lenti TE)
9 pont: Pál Martin (Kiskanizsa)
8 pont: Nagy Tamás (Szepetnek)
6 pont: Kisharmadás Gábor (Nagykanizsa), Tóth Zsolt (Zalaszentgrót)
5 pont: Somogyi Rudolf (Csács-NSE)
4 pont: Mihalecz Péter (Csács-Nemesapáti SE), Szalai Dániel (Nagykanizsa), Rácz Szabolcs (Nagykanizsa), Csongár Péter (Csács-NSE), Dóra András (Zalalövő), Kiss Balázs (Csesztreg), Sárkány Bence (Lenti)
3 pont: Kozári Gábor (Lenti TE), Horváth Péter (Teskánd), Tóth Bence (Zalalövő), Szabó István (Kiskanizsa), Kiss Krisztián (Lenti TE), Sipos Marcell (Zalalövő), Gájer Péter (Zalaszentgrót), Bonyhárd Áron (Zalaszentgrót), Németh András (Zalaszentgrót), Kecskés Máté (Teskánd), Száraz Zoltán (Pókaszepetk), Tóth Pajor Mátyás (Zalakomár), Horváth Patrik (Csács-NSE)
2 pont: Lukács István (Kiskanizsa), Lukács Balázs (Pókaszepetk), Petanovics Milán (Szepetnek), Horváth Bálint (Zalaszentgrót), Csáki József (Nagykanizsa), Nagy Bence (Nagykanizsa), Tóth Dániel (Zalaszentgrót), Szabó Zsolt (Lenti TE), Pethő János (Csesztreg), Fehér Bence (Lenti), Balog Milán (Lenti), Gájer Ferenc (Zalaszentgrót), Hóbor Gergő (Nagykanizsa)
1 pont: Horváth Milán (Lenti TE), Mavolo Paolo (Zalalövő), Czafit Richárd (Gyenesdiás), Szelei László (Zalakomár), Horváth Roland (Csesztreg), Kulcsár Roland (Nagykanizsa), Karakai András (Szepetnek), Lepár Tamás (Csács-NSE), Dolmányos Márk (Kiskanizsa), Sebők József (Csács-NSE/Lenti), Csík Zoltán (Csács-NSE), Nagy Gergő (Nagykanizsa), Karvalics Barnabás (Pókaszepetk), Horváth Balázs (Zalalövő), Madarász Zoltán (Zalakomár)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.