Három csapat küzd az ezüstéremért

Edzői értékelések.
 
 

Három csapat küzd az ezüstéremért

Edzői értékelések.
 
 
 
 
 

Három csapat küzd az ezüstéremért

Edzői értékelések.

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

Megye I. U19, 29. forduló

Semjénháza SE - Femat Csesztreg SE 0-5 (0-1)
Gólszerzők:
Kiss B. (23.), Myagmarbayar A. (51., 76.), Bertalan M. (55.), Géczi M. (64.)

Zalagrár Pókaszepetk SE - Flexibil Top Zalakomár 5-2 (1-1)
Gólszerzők:
Gergály B. (20.), Göncz Á. (49.), Lukács B. (74.), Bognár K. (75., 89.), ill. Madarász Sz. (22.), Kuti I. (63.)

Papp Gábor, a Zalakomár vezetőedzőjének értékelése: "Tíz játékossal -ebből kettő serdülős- utaztunk el Pókaszepetkre, Sajnos hat hiányzónk volt ezen a mérkőzésen. Ennek ellenére helyzeteink megvoltak, azonban azokat berúgni nem tudtuk. Hat hiányzó soknak bizonyult. Utolsó fordulóban mindenképpen győznünk kell, ha dobogón szeretnénk végezni!"

Kaposi Transport Csács-NSE - Szepetnek SE 1-2 (0-1)
Gólszerzők:
Németh B. (57.), ill. Berta D. (12.), Horváth J. (76.)

Simonics István, a Szepetnek SE vezetőedzőjének értékelése: - Jól kezdtünk az első 20 perc a miénk volt ekkor szereztünk egy szép szabadrúgásból vezetést. A félidő második felében már kiegyenlített játék volt, de ekkor is nekünk volt két nagy lehetőségünk. A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt és kicsit váratlanul jött a Csácsiak egyenlítő találata. Szerencsére rendeztük a sorokat nyomtunk és teljesen megérdemelten sikerült megszereznünk a győztes találatot amihez jár a gratula az egész csapatnak.

Horváth-Méh Kiskanizsa - Lenti TE 0-2 (0-1)
Gólszerzők:
Godena G. (37.), Porédos M. (52.)

Kovács Béla, a Lenti TE Sport 36 vezetőedzőjének értékelése: "A csapat valamennyi tagja ezen a meccsen is rendkivül fegyelmezetten, nagy alázattal tette a dolgát. A presztizsen kívül igazi tétje nem volt a mérkőzésnek, de nyilván jó érzés győzelemmel búcsúzni az évtől. Főleg tavasszal sok gondunk volt és voltak olyan pillanatok amikor komoly veszélybe volt a bajnoki címünk. Mi azonban végig hittünk magunkban és meg lett az eredménye. Megvédtük bajnoki címünket és az elmúlt hat évben negyedszer lettünk BAJNOKOK! Köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket, hitt bennünk és szurkolt nekünk. Nagyon büszke vagyok a csapatra!"

Olajmunkás SE - Szerszámsziget-Zalalövői TK 6-0 (3-0)
Gólszerzők:
Pintér Á. (12., 42., 88.), Vörös B. (30., 68., 85.)

Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót VFC - Gyenesdiás Kinizsi SK 11-2 (11-2)
Gólszerzők:
Király M. (1., 2., 9., 36.), Kulcsár R. (7., 24., 28.), Kolompár Gy. (21.), Nagy M. (30., 40.), Bogdán S. (38.), ill. Németh P. (15.), Heincz A. (21.)

Szabadnapos: Lets Do It Technoroll Teskánd KSE, Türje SE

Elmaradt mérkőzés pótlása

Lets Do It Technoroll Teskánd KSE - Gyenesdiás Kinizsi SK 8-0 (5-0)
Gólszerzők:
Lapat B. (15., 61.), Horváth M. (22., 44.), Boczföldi M. (27., 42., 48.), Szabó P. (51.)

Deák Ádám, a Teskánd vezetőedzőjének értékelése: - Elmarad mérkőzést pótoltunk a Gyenesdiás csapatában. Lendületesen kezdtük a mérkőzést több nagy vagy inkább "ordító" ziccert hibáztunk az első negyed órában. A hősiesen védekező vendégek ellen az első gól után felszabadultabban játszottunk ám így is sok hiba csúszott játékunkba. A helyzetkihasználás tekintetében van hiányérzetem, de ne legyünk elégedetlenek visszakerültünk a második helyre és csak rajtunk múlik hogy meg is tartjuk e. Bízom csapatomban, a Gyenesdiásnak sok sikert kívánunk a jövőben.

Tabella:

Góllövőlista:

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.