Pontszerzés a rájátszás utolsó hazai mérkőzésén

Két hét múlva idegenben kell kiharcolni a biztos NB I-es tagságot.
 
 

Pontszerzés a rájátszás utolsó hazai mérkőzésén

Két hét múlva idegenben kell kiharcolni a biztos NB I-es tagságot.
 
 
 
 
 

Pontszerzés a rájátszás utolsó hazai mérkőzésén

Két hét múlva idegenben kell kiharcolni a biztos NB I-es tagságot.

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

Női Futsal NB I Alsó-ház, 5. forduló

Göcsej SK Sport 36 - Árkád ETO 2-2 (0-1)
Zalaegerszeg, 100 néző,
Jv: Vincze Gábor (Halász G., Tóth. A.)

Göcsej SK: Kiss E., Megyeri B., Marsai N., Lehota Sz., Orbán Sz., csere: Nagy B., Horváth K., Németh A., Szegedi A., Vörös V., Fábián R., edző: Tánczos Tibor

Árkád ETO: Joó A., Tillinger D., Dikanová D., Szűcs L., Zemlényi Cs., csere: Kardos E., edző: Molnár Attila

Foghíjas csapattal, mindössze öt mezőnyjátékossal érkezett a Győr, míg a kispadunkon Major Gábort távollétében Tánczos Tibor szakmai vezető helyettesítette- írja a gocsejsportklub.hu. Lendületesen kezdtek a lányok és már az első percben ziccert hibáztak. Mindkét csapatot nyomta a tét, hogy elérjék a biztos bennmaradást az első osztályban, ezért sok volt a pontatlanság a játékban. Mi irányítottunk és mezőnyfölényben játszottunk, míg a vendégek kontrákra rendezkedtek be és azokat villámgyorsan alkalmazták. Megyeri Boglárka veszélyeztette a vendégkaput a legtöbbször az első tíz percben, míg a győriek főleg átlövésből kísérleteztek, sikertelenül. A taktikánk jól működött, ugyanis már az ellenfél térfelén letámadtak a lányok és ez sok könnyű labdát eredményezett. A 15. perc elején Marsai kényszerítőzött Megyerivel, aki óriási ziccerben a felsőlécet találta telibe. A kipattanó labdával indultak a győriek és három passzból a zalai kapu elé értek, ahol Zemlényi a hatos vonalról kilőtte a jobb alsó sarkot és előnyhöz juttatta csapatát (0-1). Az utolsó percen belül újra Megyeri került ziccerbe, de Joó Alexandra bravúrral hárított.

A második félidő elejét megnyomta a csapat és Marsai kétszer is remekül lőtt, de a vendégek kapusa jókor volt jó helyen. Öt perc elteltével szabadult ki némileg az ETO a szorításból és mindjárt legjobbjuk Dikanova lőtt nem sokkal a kapu fölé. A 30. percben jött a várt fordulat hazai szempontból. Marsai kapott egy remek labdát Megyeritől és szépen beforgatva védőjét és a hálóba lőtt. Nem telt bele fél perc sem és Marsai újra ziccerbe került és remekül gurított el ballal Joó kapus mellett és szerzett előnyt a Göcsejnek (2-1). A vezetés egy kicsit könnyelművé tette a játékunkat, ami a pontosság rovására ment. A 15. percben egy eladott labdából indult az ETO és egy remek kényszertő végén Zemlényi lőtt balról a hosszú oldalra és az ott érkező Tillinger becsúszva egyenlített (2-2). A hátralévő időben rengeteg helyzetet kidolgozott a Göcsej, de szinte a lehetetlent is kihagyták, valamint Joó Alexandra extrán védett és csapata legjobbjaként nagyban hozzájárult a vendégek pontszerzéséhez.

Gólszerzők: Marsai N. (30., 31.), ill. Zemlényi Cs. (15.), Tillinger D. (35.)

Tánczos Tibor: "Jó iramú, sok helyzetet hozó mérkőzést játszottunk. Ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor gólokkal nyerhettünk volna. Nem sikerült győznünk, de a pontszerzésnek is örülnünk kell az alsóház listavezetője ellen. Megyünk tovább és két hét múlva Debrecenben szeretnénk bebiztosítani az első osztályú tagságunkat."

Molnár Attila: "Kevesen érkeztünk erre a találkozóra, de annál nagyobb akarással és lelkesedéssel játszottunk. Nagyon örülök, hogy volt tartásunk és fontos pontot szereztünk idegenben. Hazai pályán az Airnergy ellen szeretnénk pontot tenni a csapatunk rájátszásban nyújtott remek teljesítményére és megnyerni a csoportot."

A forduló másik mérkőzése:
2017.04.12. 20:00 Airnergy FC - Debreceni Egyetemi AC

Az utolsó forduló párosítása:
2017.04.22.
Árkád ETO - Airnergy FC
Debreceni Egyetemi AC - Göcsej Sport Klub

Tabella

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.