Rába ETO kiütötte a Göcsejt

Futsal Magyar Kupa 3. forduló.
 
 

Rába ETO kiütötte a Göcsejt

Futsal Magyar Kupa 3. forduló.
 
 
 
 
 

Rába ETO kiütötte a Göcsejt

Futsal Magyar Kupa 3. forduló.

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

Futsal Magyar Kupa 3. forduló

Rába ETO - Göcsej SK 13-1 (5-1)

ETO: Alasztics – Juanra, Constantino, Drahovsky, Seidler
Csere: Davide, Dávid, Vas, Bognár, Sáhó, Fülöp, Matkovics, Tóth

Göcsej: Cseresnyés A. – Apatini, Gorjánácz, Nagy , László
Csere: Simon, Koronczai, Szőke, Bagó

Hét percig állta gól nélkül az ETO rohamait a kapuja elé tömörülő Göcsej. majd a 14. percben a vendég egyenlítés után beindult a győri gólgyártás, kiütéses ETO győzelem született a Magyar Kupában.
A 4 gólt szerző Alex Constantino első találatára még volt válasza a zalaegerszegi csapatnak, azonban ezután beindult a győri gólgyártás. Seidler ismét triplázott, Drahovsky és Dávid 2-2 gólt szerzett, mellettük Juanra és Davide voltak a gólszerzők. A győri csapatban végig a fiatal tehetség Alasztics Marcell védett. A rengeteg gól ellenére a vendég csapat legjobbja a Göcsej hálóőre Cseresnyés Alex volt.

Gólszerzők: Alex (7, 14, 19, 34), Seidler (16, 26, 37), Dávid (20, 33), Drahovsky (23, 37), Juanra (27), Davide (31), illetve Seidler (14p öngól)

A címvédő Rába ETO 13-1-es győzelemmel több mint valószínű biztosította részvételét a Magyar Kupa négyes döntőjében, a visszavágó a mai eredményre való tekintettel csak formalitás lesz.

A visszavágót január 18-án rendezik, a párharc győztese bekerül a Final Fourba.

Mérkőzés teljes összefoglalója:

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.