Megvan a Lenti TE új edzője

Interjú.
 
 

Megvan a Lenti TE új edzője

Interjú.
 
 
 
 
 

Megvan a Lenti TE új edzője

Interjú.

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

Fehér Rudolf elnöktől megtudtuk, hogy az őszi idény végén távozó Sebők József utódja Kovács Béla lesz.
Ezzel kapcsolatban kerestük meg a kinevezett edzőt, akit a kinevezésről, a célokról, a játékosmozgásról és a szemléletéről kérdeztünk:

"Október közepén vált számunkra ismertté, hogy Sebők Józsi Zalaegerszegre költözik és így Lentiben nem tudja folytatni a munkát, sem az edzősködést sem a játékot. Már ekkor a vezetőség jelezte felém, hogy számítanának rám, vegyem át a csapatot. Végül is úgy egyeztünk meg, ha más edző nincs, aki tudná hosszú távra vállalni a csapat irányítását, akkor nyárig elvállalom. Természetesen a felnőtt csapat mellett továbbra is az utánpótlás edzője maradok. A munkámat Bedő Zsolt fogja segíteni.
Igazából nem lepett meg a felkérés, valahol kicsit természetes is, hisz Sebők Józsival együtt dolgoztunk ebben a három és fél évben. Amikor igényelte akkor segítettem a munkáját akár edzéseken, akár a mérkőzéseken. Ilyen szempontból logikus döntésnek tűnik, hogy az általa elkezdett munkát én folytassam."

"Tulajdonképpen én is azon a vonalon szeretnék haladni ami már jó pár éve jellemzi a Lenti TE labdarúgó csapatát. Elsősorban a saját utánpótlására, a helyi kötődésű gyerekekre alapozva próbálunk meg évről évre előrelépni.
Nagy játékosmozgást nem tervezünk, de úgy néz ki egy csatár érkezik, valamint két Lenti srác egyenlőre függőben van. Talán sikerül őket hazahozni, de ugye a kiadó egyesület hozzájárulása is szükséges ehhez."

"A célkitűzés nem változik, a csapatot ismerem, évek óta együtt játszik a mag. Mindig az élbolyhoz kell hogy tartózzon a Lenti TE, mindig is a dobogóért fog harcolni. Rajtunk kívül van még öt-hat csapat aki ugyanezt szeretné, tehát mindenképpen szeretnénk a szezon végén a dobogóra felállni."

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.