Teremlabdarúgás

Göcsej SK – Fradi mérkőzés három gólja + balhé

Göcsej SK – FTC Futsal-Fischer Klíma 3-1 (1-0).
 
 

Teremlabdarúgás

Göcsej SK – Fradi mérkőzés három gólja + balhé

Göcsej SK – FTC Futsal-Fischer Klíma 3-1 (1-0).
 
 
 
 
 

Teremlabdarúgás

Göcsej SK – Fradi mérkőzés három gólja + balhé

Göcsej SK – FTC Futsal-Fischer Klíma 3-1 (1-0).

Érdekel a Zala megyei labdarúgás? Csatlakozz Facebook-közösségünkhöz, hogy minél gyorsabban értesülj a hírekről! Klikk ide, és lájk az oldalra!

A teremlabdarúgó NB II Nyugati-csoportjának 18. fordulójában a zalaegerszegi Göcsej SK hazai pályán 3-1-re nyert a Ferencváros elleni rangadón, így megőrizte listavezető pozícióját.

Halmos Máté gólja (2-0) a 29. percben egy gyors kontra végén
Halmos Máté góljával már 3-0, Balikó Milán mutatta a zalai gólok számát, amit a Fradi-szurkolók nehezen viseltek...
Kozák Tamás révén a vendégek szépítettek

A Rangadó.hu érdeklődésére Mogyorósi Péter, az FTC Futsal kommunikációs vezetője elmondta, hogy a zalaiak kapusa, Balikó Milán az egész meccsen káprázatosan védett, a hazaiak tulajdonképpen neki köszönhetik a győzelmet. Némileg árnyalja a képet, hogy az első félidőben hátulról megrúgott egy Fradi-játékost, amikor a labda nem is volt játékban.

Ezért azonnali kiállítással kellett volna büntetni, de a játékvezetők nem látták, mi történt, a hazai- és a vendégszurkolók viszont igen. Ezt csak tetézte a későbbi mutogatása, ami kiváltotta a Fradi-tábor őrjöngését. A bíró részéről ekkor nem maradt el a sárga lap, tehát sportszerűtlennek ítélte a hálóőr cselekedetét. Mogyorósi szerint ez benne van a játékban egy kiélezett rangadón, ráadásul Balikó nem is a középső ujját mutatta az ellenfélnek, de a ferencvárosi drukkereknél ez jelentette az utolsó cseppet a pohárban.

A két csapat egyébként nagyon jó viszonyt ápol, és a két szurkolótábor is hagyományosan jóban van egymással.

– Ezúton is gratulálunk a Göcsejnek, sok sikert kívánunk nekik, és azt, hogy nyerjék meg a bajnokságot és jussanak fel. Remélem, hogy a kapusuk sportemberhez nem méltó magatartása nem megy a sportbaráti kapcsolatunk rovására – mondta a kommunikációs vezető.

Friss Szabolcs a Göcsej SK elnöke felkeresésünkre, a következőket mondta el a mérkőzéssel kapcsolatban:

- A hétfői rangadó nagyon feszült hangulatú volt, hiszen mindkét csapat számára nagy volt a tét. Kapusunk valóban válogatott formában védett. A mérkőzésen mindkét csapat részéről több olyan esemény is történt, ami súrolta a sportszerűség határait. Egy ilyen kiélezett rangadón ezek benne vannak a játékban. A mérkőzésre kilátogató népes közönség magas színvonalú és látványos futsalt láthatott, amiből megérdemelten kerültünk ki győztesen. Ez a találkozó jó reklám volt a sportágnak, jól szolgálta a népszerűsítést. A Ferencváros csapatának sok sikert kívánunk a folytatásra, reméljük, hogy játszunk még hasonló közönség szórakoztató futsal rangadókat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.